Despre noi

Abstract Design - Sisteme si standuri expozitionale modulare portabile


Captati atentia publicului la targuri si expozitii cu sistemele de expunere de la Abstract Design, special create pentru a impresiona!

  • One Stop Shop

De la sisteme de expunere portabile cu printuri textile si iluminare LED, pana la impunatoare standuri expozitionale modulare usor de asamblat si montat, Abstract Design - Partenerul dumneavoastra Full Service pentru: Concept, Design, Productie, Montaj, Service

  • Cel mai bun raport Calitate-Pret

Toate sistemele expozitionale de la Abstract Design au garantie de pana la 10 ani. Printurile se realizeaza utilizand cele mai noi tehnologii de printare, la o calitate ireprosabila. Culori stralucitoare pe material certificate pentru targuri si expozitii.

  • Gama Larga de Sisteme Expozitionale

Alegeti dintr-o gama variata de sisteme de expunere - Roll-Up-uri cu print inclus in diferite marimi, cu suprafete de expunere generoase de pana la 6mp, PopUp Spider, in forma de kit expozitional cu desk si proiectoare incluse, display-uri cu print textil de diferite forme si dimensiuni, usori si rapid de montat si pana la standuri personalizate "la cheie". Oricare ar fi bugetul dumneavoastra, gasiti la noi sistemul potrivit.

  • Proiectare 3D

Ideile si conceptele pentru standurile expozitionale le puteti vizualiza in 3D. Astfel veti sti exact cum va arata standul dumneavoastra la eveniment. Oferim standuri expozitionale personalizate in orice forma, marime sau configuratie - pentru orice eveniment sau buget. Standurile de la Abstract Design sunt modulare, reconfigurabile, si create sa se adapteze la orice suprafata de expunere. Daca doriti sa aveti un nou look la urmatorul eveniment, comandati doar printurile. Sau daca doriti sa modificati dimensiunile standului, prin adaugare sau eliminare de elemente obtineti standul expozitional dorit.

  • Full Service

Va oferim asistenta in alegerea sistemului expozitional dorit, de la conceptia grafica si pana la livrare. Pentru standurile expozitionale oferim servicii de montare, demontare, transport si depozitare.