Termeni si conditii

Comenzile si livrarea

Abstract Design livreaza produsele comandate in termen de 3-5 zile lucratoare. Produsele realizate la comanda se livreaza in termen de 14 zile lucratoare. Aceste termene pot avea modificari, in functie de comenzile in derulare. 

Odata ce plasati o comanda, veti primi confirmare pe e-mail. 

Comenzile pot fi plasate folosind urmatoarele metode: 

- comenzi online direct in magazinul nostru online abstractdesign.ro

- pe e-mail folosind adresa office@abstractdesign.ro

Daca plasati comanda impreuna cu printul dorit, fisierele mari pot fi trimise prin wetransfer.com. Asigurati-va ca ati trimis datele de facturare precum si adresa de livrare a produselor, iar pentru grafica, pe langa fisierul de printat, un martor jpg pentru vizualizare. Daca aveti un termen de livrare precis, acesta trebuie mentionat pe comanda. 


Produsele personalizate

Daca doriti sistemele personalizate cu printul dumenavoastra, ne puteti trimite grafica pe e-mail la office@abstractdesign.ro sau pentru fisiere mari, folositi wetransfer.com. Toate produsele personalizate de la Abstract Design au layout-uri si indicatii pe baza carora se realizeaza grafica. 

Termenul de livrare pentru produsele personalizate este de 5-7 zile lucratoare de la primirea graficii. 


Livrarea produselor

Produsele comandate la Abstract Design pot fi livrate astfel: 

- prin curier 

- prin reprezentantul firmei Abstract Design

Alternativ, puteti trimite curierul dumneavoastra sa ridice produsele aflate pe stoc la sediul Abstract Design.

Produse

Abstract Design livreaza o gama larga de sisteme expozitionale portabile. Periodic pot fi lansate noi produse sau pot fi retrase de la vanzare anumite sisteme. 

Termeni de plata

Plata produselor se face in avans, la lansarea comenzii ferme. Termenul de livrare decurge de la data efectuarii platii. 


Garantia produselor

Toate sistemele de expunere de la Abstract Design sunt acoperite de o garantie data de furnizor, care este valida de la data livarii. Abstract Design va repara sau va inlocui produsele defecte, in urma unei analize care atesta ca produsul nu a fost utilizat corespunzator cu instructiunile de utilizare.